Façanes

Façanes industrials metàl·liques

  • Portfolio Image
  • Portfolio Image 2
  • Portfolio Image 2
  • Portfolio Image 2

Façanes

A Culleré i Sala, S.L. som conscients del valor afegit que pot generar per una empresa la imatge exterior de les seves instal·lacions, des d’aquesta perspectiva som capaços de projectar i/o resoldre tot tipus de façanes industrials metàl·liques buscant els millors acabats per al nivell d’inversió desitjat. Per aquest motiu disposem d’un ampli ventall de solucions adaptables als diferents casos i tipologies:

Façanes de xapa simple, on es poden utilitzar des dels perfils clàssics fins als més innovadors, obtenint bons acabats a un nivell de cost baix, aquesta es una bona solució quan la façana de xapa és un revestiment de parets d’obra o panells frigorífics o quan no és necessari un nivell d’aïllament tèrmic important.

Tot un altre nivell de solucions apareix amb la necessitat d’incorporar aïllament tèrmic, des de el sandvitx in situ (amb corretges o amb perfils safata directament) fins al panell convencional o els denominats panells arquitectònics que permeten múltiples solucions estètiques i d’ús a nivell d’aïllament.
scroll up